Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε με χρέωση δίκη σας και με οποία courier εσείς επιθυμείτε

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις

  • Επιστροφή μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες
  • Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
  • Υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί τυχόν εγχειρίδια που το συνοδεύουν και η απόδειξη αγοράς (αποστέλλονται πίσω μαζί με το προϊόν).
  • Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων συμπληρώνετε στο δελτίο επιστροφής  (εμπεριέχεται σε κάθε δέμα) τα παρακάτω. 1) τον αριθμό του λογαριασμού IBAN. 2) την τράπεζα. 3)το όνομα του δικαιούχου 4) τον αριθμό της παραγγελίας σας. Το ποσό επιστρέφεται στο λογαριασμό σας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής του δέματος σας πίσω στην εταιρεία. Τα έξοδα μεταφοράς δεν υπολογίζονται.
  • Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στιλό / μαρκαδόρο δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Σας ενημερώνουμε ότι η ergaxilou.gr δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής/αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@ergaxilou.gr.


Οι παραπάνω όροι αφορούν αγορές που έγιναν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τα φυσικά καταστήματα ergaxilou.gr

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλείτε για ενημέρωση από Τμήμα Εξυπηρέτησης στο 2394072071, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00